beleggingen

Sparen... beleggen... Het houdt iedereen bezig. De beleggingsmarkten worden met de dag complexer. De spaar- en beleggingsformules schieten als paddestoelen uit de grond. Bovendien zijn deze formules niet altijd even duidelijk en doorzichtig.

De juiste belegging kiezen

Wie kiest voor een bepaalde belegging of spaarformule, dient daarbij rekening te houden met zijn of haar beleggersprofiel. Dit beleggersprofiel (defensief, neutraal of dynamisch) geeft aan hoezeer u bereid bent risico's te nemen om een hoger rendement te bekomen.

Daarnaast moet u kiezen op welke termijn u wilt beleggen. Hebt u nog grote plannen in de nabije toekomst en moet uw geld te allen tijde beschikbaar zijn ? Of geeft het niet als uw kapitaal voor langere tijd vaststaat ?

Op basis van verschillende parameters kunnen we u een beleggingsplan voorleggen dat aangepast is aan uw specifieke situatie.

Ons aanbod

Beleggingen zijn er in alle maten en gewichten: korte of lange termijn, meer of minder risico, met of zonder kapitaalsgarantie. Voor persoonlijk advies kan u best contact opnemen. Hieronder vindt u evenwel al een greep uit ons aanbod: