disclaimer

Deze website is puur informatief. We doen ons uiterste best om de informatie die verschijnt op deze website correct weer te geven en te zorgen dat deze informatie up to date is. Toch kunnen wij niet garanderen dat alle informatie op deze website 100 procent juist, actueel en volledig is. Daarom vragen we om steeds contact op te nemen met ons kantoor indien u exacte informatie wenst. Wij kunnen dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor schade als gevolg van gebruik van deze website.

Privacy

U kunt deze website vrij bezoeken, zonder enige informatie over uzelf te verschaffen. U mag echter steeds uw gegevens doorgeven, zodat wij met u contact kunnen opnemen. Deze persoonlijke gegevens zullen te allen tijde met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld worden. We hechten veel waarde aan de bescherming van de privacy van onze bezoekers. Deze gegevens zullen dan ook nooit worden doorgegeven aan derden.

Auteursrechten

Het auteursrecht op deze website hoort toe aan Vanden Bosch Verzekeringen. Vermenigvuldiging van de inhoud van deze website kan dan ook enkel na voorafgaande toestemming.