Regularisatie nummerplaten bromfietsen verlengd tot 10 december 2017

Op voorstel van de Minister van Mobiliteit werd de regularisatieperiode voor inschrijving van bromfietsen verlengd voor een periode van één jaar. Iedereen krijgt alsnog de kans om zich in orde te stellen met de regelgeving inzake de inschrijving van voertuigen (zie vorig bericht).

Het Koninklijk Besluit dat de verlenging van de regularisatieperiode bevestigt, liet op zich wachten maar werd vandaag in het Belgisch Staatsblad gepubliceerd. Hierdoor wordt de regularisatieperiode met een jaar verlengd tot 10 december 2017. Het betreft een éénmalige verlenging.

gepost op 11/01/2017 - » lees verder

Heb jij verzekerd wat er écht toe doet?

Als ik mijn klanten vraag wat ze willen verzekeren, zijn de antwoorden meestal: "mijn auto", "mijn huis" en soms ook "mijn pensioen". Allemaal belangrijk natuurlijk, maar ik wil je op een ander en net zo belangrijk aspect wijzen : de bescherming van je gezin en jezelf.

Het leven zit vol momenten van geluk. Maar soms overkomt je ook een tegenslag zoals een ongeval, ziekte, ontslag of een overlijden. En je dagelijkse leven wordt overhoop gegooid.

Wat als je kind lange tijd niet naar school kan?
Heb je genoeg middelen om je huur en je maandelijkse kosten te betalen als je je job verliest? En hoe kan je jezelf het leven iets comfortabeler maken als je borstkanker krijgt?

gepost op 29/08/2017 - » lees verder