Regularisatie nummerplaten bromfietsen verlengd tot 10 december 2017

Op voorstel van de Minister van Mobiliteit werd de regularisatieperiode voor inschrijving van bromfietsen verlengd voor een periode van één jaar. Iedereen krijgt alsnog de kans om zich in orde te stellen met de regelgeving inzake de inschrijving van voertuigen (zie vorig bericht).

Het Koninklijk Besluit dat de verlenging van de regularisatieperiode bevestigt, liet op zich wachten maar werd vandaag in het Belgisch Staatsblad gepubliceerd. Hierdoor wordt de regularisatieperiode met een jaar verlengd tot 10 december 2017. Het betreft een éénmalige verlenging.

gepost op 11/01/2017 - » lees verder

Het fietsseizoen komt eraan!

Nog slechts enkele weken en het is lente! Tijd om je alvast goed voor te bereiden op een prachtig fietsseizoen en een fietsverzekering te overwegen.

De fietsverzekering van Allianz Global Assistance biedt dé ideale bescherming voor iedereen die regelmatig onderweg is met de fiets, e-bike, mountainbike of koersfiets.

Of dit nu voor woon-werkverkeer of voor toertochten tijdens uw vakantie is, deze verzekering heeft niet alleen een aantrekkelijke premie maar garandeert ook een bijzonder ruime dekking.

gepost op 18/02/2017 - » lees verder