DELA Uitvaartverzekering

Na een overlijden komen er, naast emoties, veel zaken op nabestaanden af. Het verdriet kunt u hen niet besparen. De kosten en de zorgen wel.

Bij een afscheid van een dierbare sta je binnen korte tijd voor veel keuzes : Wat waren de wensen van uw dierbare overledene ? Wordt het een crematie of een begrafenis ; Een kerkdienst of een uitvaart in een uitvaartcentrum ; Wie van de nabestaanden neemt het heft in handen en neemt die beslissingen ?

Wat kan u zelf op voorhand doen om uw nabestaanden te ontlasten ? Bepaalt u ook graag zelf hoe uw uitvaart er dient uit te zien, dan kan ook dat vastgelegd worden.

Een uitvaartverzekering biedt u een oplossing op uw maat .

gepost op 28/10/2018 - » lees verder

SPEED PEDELECS - nummerplaat en verzekering

Op 10 december 2018 eindigt de regularisatieperiode van gebruikte speed-pedelecs die voor 31 maart 2014 in verkeer zijn gebracht.

Vanaf 11 december 2018 moeten ze geldig ingeschreven zijn om op de openbare weg in verkeer te worden gebracht. Na deze datum is het onmogelijk om ze nog in te schrijven.

Wanneer het voertuig geen Europese homologatie heeft, kan een nationale goedkeuring voor een voertuig door een van de Regio's van het land worden afgegeven, op voorwaarde dat de desbetreffende speed-pedelec voldoet aan de bepalingen van de reglementering.

Wens je meer informatie over de mogelijke verzekeringen voor fietsen, e-bikes, speed pedelecs...

gepost op 28/10/2018 - » lees verder