niet te missen

TwinStar

Wie vandaag de dag met pensioen gaat, begint aan een tweede leven. Na een actief beroepsleven, wil men genieten van het leven: uitstapjes maken, cultuur opsnuiven, reizen, de kleinkinderen verwennen, kortom die dingen doen waar men voorheen geen tijd voor had.

Iedereen vraagt zich echter wel eens af, of zijn of haar pensioenuitkering zal volstaan om al deze plannen ook daadwerkelijk te realiseren. AXA heeft twee innovatieve producten op de markt gebracht die u een comfortabele oude dag verzekeren: TwinStar Today en TwinStar Tomorrow garanderen u levenslang een aanvullend maandelijks inkomen.

De meeste mensen die in de toekomst met pensioen zullen gaan, zijn gewend om te leven van twee inkomens. In 2004 geloofde nog 65% van de actieve Belgen dat zijn of haar pensioen zou volstaan om een comfortabele oude dag door te brengen. Twee jaar later, in 2006, was dat nog maar 52%. Een gemiddelde pensioenuitkering bedraagt 900 à 1000 euro netto per maand. Gemiddeld schat men echter zo'n 250 euro extra nodig te hebben.

Verschillende oplossingen dienen zich aan. Je kan kiezen voor een lijfrente. Dit impliceert echter dat je je kapitaal definitief kwijt bent. Je kan ook opteren voor een kasbon, een kapitalisatiebon of een ander financieel product, maar dan is je zekerheid beperkt in de tijd.

AXA slaagt erin met TwinStar twee paradoxen te integreren en te overwinnen:

TwinStar bestaat in twee versies:

Voor meer details, extra uitleg of een simulatie kan u terecht op de interactieve website van TwinStar. Via deze website kan u vrijblijvend contact met ons opnemen. Uiteraard kan u ook rechtstreeks bij ons terecht.

gepost op 31/12/2007 - categorie : beleggingen