niet te missen

Leven wordt steeds duurder... sterven ook !

U merkt het elke dag, het leven wordt duurder : voeding, verzorging, de studies van de kinderen, de aankoop van een huis, een vakantie, een auto... én een overlijden. Heeft u al eens gedacht aan de dag dat u er niet meer bent? Plotse en onverwachte extra kosten, naast al het emotionele leed waarmee uw nabestaanden worden geconfronteerd.

Vandaag kost een uitvaart zo'n 3000 à 5000 euro en meer. En onderzoek wijst uit dat de prijzen alleen maar stijgen. Over 10 jaar kan een uitvaart al gauw gemiddeld zo'n 6400 euro kosten. Dat is een bedrag dat heel wat mensen niet zomaar kunnen neertellen. Bovendien is uw overlijden een emotionele klap voor zij die achterblijven: uw kinderen, uw partner. Daarom is het zo mooi als u ervoor zorgt dat uw geliefden de lasten van uw uitvaart niet hoeven te dragen.

U kan dit perfect ondervangen met een DELA uitvaartzorgplan. Alles wordt perfect geregeld: uw uitvaart, de papieren én de kosten. Zo bespaart u uw familie alle financiële en praktische beslommeringen en kunnen ze u herinneren als iemand die er altijd voor hen was.

Een DELA Uitvaartzorgplan (PLUS) is voordeliger dan u denkt. Benieuwd? Bereken dan uw persoonlijke maandelijkse bijdrage voor uw uitvaartzorgplan. Je kan zelfs online onderschrijven.

Meer vragen? Contacteer me voor een afspraak!

gepost op 30/10/2009 - categorie : algemeen