niet te missen

Krijg online toegang tot uw polissen

Stel u voor, in het holst van de nacht rijdt u met de wagen naar huis, wanneer plots een voorwerp op uw voorruit inslaat. Terug thuis vraagt u zich af of u wel verzekerd bent voor glasbreuk. Met enkele muisklikken kan u dat nagaan op de website.

Voortaan is dit scenario geen toekomstmuziek meer. Via ons kantoor kan u daadwerkelijk inloggen op een beveiligde webpagina die u toegang geeft tot uw verzekeringscontracten.

Wat moet u doen om online toegang te krijgen tot uw polissen ?

Via deze link kan u toegang aanvragen tot uw gegevens. In eerste instantie dient u uw emailadres in te geven. Om de juistheid van dit emailadres te verifiëren, krijgt u een automatische antwoordmail met een link naar een formulier. Daarin vult u uw persoonlijke gegevens in en een zelfgekozen wachtwoord. U krijgt dan een bericht dat uw aanvraag geregistreerd werd, waarna deze door ons gecontroleerd wordt. Zodra u effectief toegang hebt tot de beveiligde gegevens op de website ontvangt u een email. U kan dan inloggen met uw emailadres en wachtwoord.

Welke gegevens krijgt u te zien ?

U krijgt een overzicht van al uw verzekerde risico's (uw patrimonium), uw lopende polissen, van de vervaldagen, betaalde premies en verzekerde waarborgen. Bovendien is deze informatie per gezin toegankelijk. U krijgt dus meteen ook de polissen op naam van uw partner en inwonende kinderen te zien.

De toegang werkt momenteel alleen als u Internet Explorer gebruikt. Andere webbrowsers worden (nog) niet ondersteund.

gepost op 02/01/2010 - categorie : algemeen