niet te missen

Gratis check-up van je verzekeringen

Bij grote, aangename of minder aangename veranderingen in je leven, zoals gaan samenwonen of trouwen, gezinsuitbreiding, langdurige ziekte, ongeval of overlijden van een gezinslid of partner, is het belangrijk om te kijken wat dit betekent voor je verzekeringen. Op dergelijke momenten denk je er wellicht aan om je verzekeringstussenpersoon op de hoogte te brengen.

Heb je echter al een tijd geen contact gehad met je verzekeringstussenpersoon, tenzij voor het betalen van de premies ? Woon je al geruime tijd in je woning en heb je kleine verbouwingen of renovaties gedaan of is je inboedel toegenomen ? Ben je van job veranderd ? Zijn de kinderen intussen het huis uit en heb je inmiddels kleinkinderen ? Je staat er misschien niet bij stil dat het ook dan de moeite is om je verzekeringsbehoeften te herbebekijken.

Het is dus belangrijk van tijd tot tijd samen met je verzekeringsmakelaar je polissen opnieuw te overlopen. Jouw situatie verandert, het verzekeringsaanbod verandert regelmatig en verzekeringspremies veranderen om de haverklap. M.a.w. een check-up van je verzekeringen is altijd in jouw voordeel.

We staan ter beschikking om je vragen te beantwoorden. Je kan ook vrijblijvend een gratis check-up van je verzekeringen aanvragen.

gepost op 18/12/2016 - categorie : verzekeringen