niet te missen

Het fietsseizoen komt eraan!

Nog slechts enkele weken en het is lente! Tijd om je alvast goed voor te bereiden op een prachtig fietsseizoen en een fietsverzekering te overwegen.

De fietsverzekering van Allianz Global Assistance biedt dé ideale bescherming voor iedereen die regelmatig onderweg is met de fiets, e-bike, mountainbike of koersfiets.

Of dit nu voor woon-werkverkeer of voor toertochten tijdens uw vakantie is, deze verzekering heeft niet alleen een aantrekkelijke premie maar garandeert ook een bijzonder ruime dekking.

Oordeel zelf maar!

Is uw fiets in het buitenland gestolen? Geen probleem, u bent wereldwijd verzekerd tegen diefstal. De fietsverzekering is eenvoudig uit te breiden met een dekking pechhulp (bijstand in de Benelux en tot 30 kilometer over de grens) en een waarborg tegen beschadiging.

Uw fiets hoeft niet nieuw te zijn. U kunt ook tweedehands fietsen verzekeren tot 3 jaar. Gedurende de eerste 3 jaar van de verzekering is er geen waardevermindering, daarna volgens afschrijvingstabel. De verzekering dekt de klassieke fietsen tot 5.000 en e-bikes tot 6.000.

Geinteresseerd? Stuur dan een mailtje en u ontvangt bijkomende informatie.

gepost op 18/02/2017 - categorie : algemeen