actueel

DELA Uitvaartverzekering

Na een overlijden komen er, naast emoties, veel zaken op nabestaanden af. Het verdriet kunt u hen niet besparen. De kosten en de zorgen wel.

Bij een afscheid van een dierbare sta je binnen korte tijd voor veel keuzes : Wat waren de wensen van uw dierbare overledene ? Wordt het een crematie of een begrafenis ; Een kerkdienst of een uitvaart in een uitvaartcentrum ; Wie van de nabestaanden neemt het heft in handen en neemt die beslissingen ?

Wat kan u zelf op voorhand doen om uw nabestaanden te ontlasten ? Bepaalt u ook graag zelf hoe uw uitvaart er dient uit te zien, dan kan ook dat vastgelegd worden.

Een uitvaartverzekering biedt u een oplossing op uw maat.

Nabestaanden hebben het al moeilijk genoeg en daarom bieden wij u de mogelijkheid u hier online te informeren. U kan nagaan wat een uitvaartverzekering inhoudt. U kan zelf een premieberekening maken en, wanneer u het wenst, eigenhandig een polis onderschrijven.

Mocht u nadien nog vragen hebben, of wil je mijn advies ? Dan help ik je uiteraard graag verder.

Is alles duidelijk en wenst u gebruik te maken van de voordelen van een DELA uitvaartzorgplan ? Gebruik dan deze link : ZELF POLIS OPMAKEN

gepost op 28/10/2018 - categorie : algemeen