leningen

Een lening aangaan, doe je niet zomaar. Het is een beslissing met gevolgen op lange termijn waar je maar beter even over nadenkt. En bovendien is een lening meer dan alleen een interestvoet. Twijfel daarom zeker niet om contact op te nemen voor bijkomende uitleg en exacte tarieven.

Quote

"Een krediet is als een geneesmiddel. In de juiste hoeveelheid is het nuttig, zelfs essentieel voor de goede werking van de economie. In te grote hoeveelheden is het een gif."

Eric De Keuleneer, De Standaard, 13 december 2008

Soorten leningen

Consumentenkrediet

Autofinancieringen, persoonlijke leningen, leningen voor voorafbetalingen, voor verbouwingen,... Wanneer een lening wordt aangegaan voor de aankoop van consumptiegoederen, spreekt men van 'consumentenkrediet'.

Laat uw hoofd echter niet op hol brengen. De huidige consumptiemaatschappij doet er immers alles aan om u te doen kopen. Gelukkig is er de wet op het consumentenkrediet die de consument tegen al te agressieve marktspelers beschermt. In ons kantoor is het niet om geld te doen, maar wel om de mensen.

Hypothecaire lening

Het huis van uw dromen gevonden ? Plannen om zelf een huis te bouwen of verbouwen ? Kom dan zeker even langs zodat we u kunnen informeren over de verschillende mogelijkheden.

Welke kredietvorm sluit het best aan bij uw plannen: Kiest u voor een lening met vaste mensualiteiten, vaste kapitaalsaflossingen, vaste termijn of voor een beleggingshypotheek ? Voor welke duurtijd kiest u het best ? Aanpasbare rente of een vaste rentevoet ?

Ons kantoor beschikt over vergelijkende computerprogramma's met up-to-date tarieven van verschillende financiële instellingen. Daardoor kunnen wij voor u nakijken welke financiële instelling op dat moment voor u de beste voorwaarden biedt.

Investeringskrediet of beroepskrediet

U kan als zelfstandige ondernemer, als persoon met een vrij beroep of als KMO bij ons kantoor terecht voor investeringskredieten. Wij zorgen voor een krediet op maat.