niet te missen

Promoties, acties, campagnes, nieuwe beleggingsproducten, ... Kortom, nieuwtjes en weetjes die niet ongemerkt voorbij mogen gaan.

SPEED PEDELECS - nummerplaat en verzekering

Op 10 december 2018 eindigt de regularisatieperiode van gebruikte speed-pedelecs die voor 31 maart 2014 in verkeer zijn gebracht.

Vanaf 11 december 2018 moeten ze geldig ingeschreven zijn om op de openbare weg in verkeer te worden gebracht. Na deze datum is het onmogelijk om ze nog in te schrijven.

Wanneer het voertuig geen Europese homologatie heeft, kan een nationale goedkeuring voor een voertuig door een van de Regio's van het land worden afgegeven, op voorwaarde dat de desbetreffende speed-pedelec voldoet aan de bepalingen van de reglementering.

Wens je meer informatie over de mogelijke verzekeringen voor fietsen, e-bikes, speed pedelecs...

gepost op 28/10/2018 - categorie : verzekeringen - » lees verder

Heb jij verzekerd wat er écht toe doet?

Als ik mijn klanten vraag wat ze willen verzekeren, zijn de antwoorden meestal: "mijn auto", "mijn huis" en soms ook "mijn pensioen". Allemaal belangrijk natuurlijk, maar ik wil je op een ander en net zo belangrijk aspect wijzen : de bescherming van je gezin en jezelf.

Het leven zit vol momenten van geluk. Maar soms overkomt je ook een tegenslag zoals een ongeval, ziekte, ontslag of een overlijden. En je dagelijkse leven wordt overhoop gegooid.

Wat als je kind lange tijd niet naar school kan?
Heb je genoeg middelen om je huur en je maandelijkse kosten te betalen als je je job verliest? En hoe kan je jezelf het leven iets comfortabeler maken als je borstkanker krijgt?

gepost op 29/08/2017 - categorie : verzekeringen - » lees verder

Het fietsseizoen komt eraan!

Nog slechts enkele weken en het is lente! Tijd om je alvast goed voor te bereiden op een prachtig fietsseizoen en een fietsverzekering te overwegen.

De fietsverzekering van Allianz Global Assistance biedt dé ideale bescherming voor iedereen die regelmatig onderweg is met de fiets, e-bike, mountainbike of koersfiets.

Of dit nu voor woon-werkverkeer of voor toertochten tijdens uw vakantie is, deze verzekering heeft niet alleen een aantrekkelijke premie maar garandeert ook een bijzonder ruime dekking.

gepost op 18/02/2017 - categorie : algemeen - » lees verder

Gratis check-up van je verzekeringen

Bij grote, aangename of minder aangename veranderingen in je leven, zoals gaan samenwonen of trouwen, gezinsuitbreiding, langdurige ziekte, ongeval of overlijden van een gezinslid of partner, is het belangrijk om te kijken wat dit betekent voor je verzekeringen. Op dergelijke momenten denk je er wellicht aan om je verzekeringstussenpersoon op de hoogte te brengen.

Heb je echter al een tijd geen contact gehad met je verzekeringstussenpersoon, tenzij voor het betalen van de premies ? Woon je al geruime tijd in je woning en heb je kleine verbouwingen of renovaties gedaan of is je inboedel toegenomen ? Ben je van job veranderd ? Zijn de kinderen intussen het huis uit en heb je inmiddels kleinkinderen ? Je staat er misschien niet bij stil dat het ook dan de moeite is om je verzekeringsbehoeften te herbekijken.

gepost op 18/12/2016 - categorie : verzekeringen - » lees verder

Welke kentekenplaat bij keuring verkoop voertuig ?

De verplichte technische keuring bij aankoop/verkoop van een tweedehandsvoertuig bracht heel wat problemen teweeg wanneer de verkoper van het voertuig zijn kentekenplaat reeds had ingeleverd of overgeschreven had op een ander voertuig.

Men diende voor de schouwing van het te koopgestelde voertuig dan beroep te doen op een garagehouder om het voertuig alsnog te laten keuren met een handelaarsplaat.

Vanaf 1 mei kan een persoon die een niet-geschouwde tweedehandswagen aankoopt deze zelf laten keuren voor verkoop onder zijn nummerplaat.

gepost op 27/04/2014 - categorie : verzekeringen - » lees verder

D@ylife Protect

Wist U dat er jaarlijks meer dan 200.000 ongevallen gebeuren in het dagelijks leven. Dat is drie keer meer dan verkeersongevallen.

Elk jaar worden ongeveer 8.000 fietsers het slachtoffer van een verkeersongeval. 80 % onder hen valt zonder dat er een ander voertuig bij betrokken is, en is dus niet vergoed.

Een val van een ladder, een splinter in een oog tijdens het klussen, zware brandwonden tijdens een BBQ, een ongeval tijdens het sporten..., het zal u maar overkomen.

D@ylife protect biedt een schadevergoeding op maat, aangepast aan uw persoonlijke situatie. Deze vergoeding kan oplopen tot 1 miljoen euro.

gepost op 01/04/2013 - categorie : verzekeringen - » lees verder

Pensioensparen - kiest u voor een bancair of verzekeringsproduct ?

Vaak kiezen mensen voor een bancair pensioenspaarfonds omdat de overtuiging leeft dat deze vorm van pensioensparen op lange termijn meer zal opbrengen dan een klassieke pensioenspaarverzekering (Tak 21). Vandaag hebben we een interessantere oplossing voor u.

Er is nu een innovatieve pensioenspaarverzekering op de markt die u toelaat verschillende beleggingsformules te combineren. Met het vernieuwde Save Select van Mercator kunt u, naast de vertrouwde rendementsformule met vast rendement en winstdeelname (Tak 21), nu ook aan pensioensparen doen via beleggingsfondsen (Tak 23).

gepost op 18/10/2011 - categorie : beleggingen - » lees verder

Krijg online toegang tot uw polissen

Stel u voor, in het holst van de nacht rijdt u met de wagen naar huis, wanneer plots een voorwerp op uw voorruit inslaat. Terug thuis vraagt u zich af of u wel verzekerd bent voor glasbreuk. Met enkele muisklikken kan u dat nagaan op de website.

Voortaan is dit scenario geen toekomstmuziek meer. Via ons kantoor kan u daadwerkelijk inloggen op een beveiligde webpagina die u toegang geeft tot uw verzekeringscontracten.

Wat moet u doen om online toegang te krijgen tot uw polissen ?

Via deze link kan u toegang aanvragen tot uw gegevens.

gepost op 02/01/2010 - categorie : algemeen - » lees verder

Leven wordt steeds duurder... sterven ook !

U merkt het elke dag, het leven wordt duurder : voeding, verzorging, de studies van de kinderen, de aankoop van een huis, een vakantie, een auto... én een overlijden. Heeft u al eens gedacht aan de dag dat u er niet meer bent? Plotse en onverwachte extra kosten, naast al het emotionele leed waarmee uw nabestaanden worden geconfronteerd.

Vandaag kost een uitvaart zo'n 3000 à 5000 euro en meer. En onderzoek wijst uit dat de prijzen alleen maar stijgen. Over 10 jaar kan een uitvaart al gauw gemiddeld zo'n 6400 euro kosten. Dat is een bedrag dat heel wat mensen niet zomaar kunnen neertellen. Bovendien is uw overlijden een emotionele klap voor zij die achterblijven: uw kinderen, uw partner. Daarom is het zo mooi als u ervoor zorgt dat uw geliefden de lasten van uw uitvaart niet hoeven te dragen.

gepost op 30/10/2009 - categorie : algemeen - » lees verder

TwinStar

Wie vandaag de dag met pensioen gaat, begint aan een tweede leven. Na een actief beroepsleven, wil men genieten van het leven: uitstapjes maken, cultuur opsnuiven, reizen, de kleinkinderen verwennen, kortom die dingen doen waar men voorheen geen tijd voor had.

Iedereen vraagt zich echter wel eens af, of zijn of haar pensioenuitkering zal volstaan om al deze plannen ook daadwerkelijk te realiseren. AXA heeft twee innovatieve producten op de markt gebracht die u een comfortabele oude dag verzekeren: TwinStar Today en TwinStar Tomorrow garanderen u levenslang een aanvullend maandelijks inkomen.

gepost op 31/12/2007 - categorie : beleggingen - » lees verder