verzekeringen

De kwaliteit van een verzekering leid je niet alleen af uit de algemene voorwaarden van de polis. Ze spelen uiteraard wel een cruciale rol. Belangrijk zijn ook de mensen (experten, schadebeheerders), de mentaliteit en de bedrijfscultuur die schuilgaan achter de verzekeringsmaatschappij. Daarom kan een makelaar u als geen ander begeleiden bij het maken van een keuze uit het enorme aanbod.

Soorten verzekeringen

De verzekeringspolissen kunnen onderverdeeld worden in twee grote categorieën :

Informatie over de verschillende soorten verzekeringen vindt u terug op de website van Brocom.

Wettelijk verplichte verzekeringen

Sommige verzekeringen zijn wettelijk verplicht. Degene waarmee u het meest te maken zal hebben zijn de autoverzekering en de polis arbeidsongevallen (ook de verzekering arbeidsongevallen voor het huispersoneel of de dienstbodenverzekering).

Uiteraard is de lijst van verplichte verzekeringen veel langer dan u op het eerste zicht zou denken. Op de website van het FSMA vindt u een volledig overzicht van verplichte verzekeringen.

Europe Assistance reisverzekering: online intekenen

U kan via ons kantoor online intekenen op een Europe Assistance reisverzekeringscontract (beveiligde onderschrijving). Europe Assistance biedt een waaier aan dekkingen voor de vakantieganger.

DELA uitvaartverzekering: online intekenen

Dela - Bereken uw premie

U kan via ons kantoor online intekenen voor de uitvaartverzekering van DELA. De uitvaartverzekering van DELA is uniek in België omdat DELA niet enkel de kosten betaalt bij overlijden, maar ook de volledige organisatie van de uitvaart op zich neemt. U bepaalt vooraf wat er precies dient te gebeuren. Door deze flexibiliteit kan u ook grotendeels zelf uw premie bepalen.