over deze site

Met deze site proberen we onze klanten te informeren over wat reilt en zeilt in de verzekeringswereld. We trachten hen een overzicht te geven van een aantal actuele topics en hen ook op de hoogte te houden van niet te missen acties. U vindt ook algemene informatie over verzekeringen, leningen en beleggingen op deze site, naast een overzicht van onze belangrijkste partners. Bijkomend vindt u op deze site een aantal documenten die nuttig kunnen zijn, onder andere bij schadegevallen.

RSS feed

Zoals u misschien heeft gemerkt, verschijnen op de pagina's 'Actueel' en 'Niet te missen' geregeld nieuwe items. Om te weten of er een nieuw item is verschenen, kan u onze website uiteraard geregeld een bezoekje brengen. Maar er is ook een andere manier om op de hoogte te blijven: u kan zich abonneren op onze RSS feed. U krijgt dan een bericht zodra een nieuw item verschijnt.

Wij bieden volgende RSS feeds aan :

Hoe kan u zich nu abonneren op zo'n RSS feed ? Een eerste mogelijkheid is dat u gebruik maakt van een 'nieuwslezer'. Een nieuwslezer controleert voor u of er nieuwe items zijn verschenen op de webpagina's die u wenst te volgen. Een voorbeeld van een nieuwslezer is Google Reader. U hoeft enkel het webadres van de RSS feed (bijvoorbeeld "http://www.vandenbosch-verzekeringen.be/xml-rss2.php") in te brengen in uw nieuwslezer. Zodra een nieuw item wordt toegevoegd aan onze website, zal dit verschijnen in uw nieuwslezer.

Een tweede mogelijkheid is dat u het adres van de feed toevoegt aan uw bladwijzers of favorieten in uw browser.

Technische aspecten

Deze website werd ontworpen in XHTML 1.0 strict en CSS 2.0. De code is gevalideerd, dit wil zeggen dat ze voldoet aan de regels van het World Wide Web Consortium (W3C).

Valid XHTML 1.0 StrictValid CSS

Deze website wordt onderhouden met het Content Management System Nucleus. Dit systeem maakt gebruikt van PHP en MySQL.

Toegankelijkheid

We vinden het belangrijk dat deze website toegankelijk is voor ál onze bezoekers, ongeacht hun besturingssysteem, browser, schermresolutie etc.

Deze website werd getest in volgende browsers :

Suggesties

Mocht u suggesties hebben om deze website te verbeteren, mag u steeds opnemen.